Leie – Schelde 130 Km

Ook van deze mooie dag weer gebruik gemaakt voor een mooie rit. Het ging weer langs de Leie en de Schelde maar dan volgens mijn eigen route, wat verder stroomafwaarts. Tussen Leie en Schelde lag deze keer geen kanaal maar een berg, de Tiegem. Nu is dat in die richting vooral lang vals plat, pas op het einde gaat het wat echt klimmen. Vandaag kwam dat vals plat wel met de wind op de kop 😦 . De terugweg ging wel weer langs het kanaal Bossuit – Kortrijk en dus ook weer langs Schildpaddeneiland 🙂 . Tegen het eind van de rit kwamen toch stilaan al grijze wolken opzetten.

https://www.strava.com/activities/9009294363

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s