De Blankaart 51 Km

Vandaag mocht het een stuk minder zijn. Omdat er na de middag een toenemende kans op regen was, hield ik het wel bij een vroeg vertrekuur. Ik zag in de Blankaart mogelijk de gesignaleerde zeearenden, heel hoog in de lucht en dus moeilijk te identificeren, maar de hoofdvogel van de dag was de rietzanger. Je hoort ze veel, zoal verwacht mag worden met zo’n naam, in het riet maar ze zijn erg moeilijk te spotten en nog moeilijker om te fotograferen, bij het minste trekken ze zich nog wat dieper in het riet terug. Heel af en toe wordt je echter beloond voor de moeite 🙂 .
Zowat een kwartier na thuiskomst viel het eerste beetje nattigheid maar veel is er voorlopig nog niet gevallen.

https://www.strava.com/activities/9015017225

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s