Heuvelland 84 Km

Volgens mijn originele “jaarplanning” zou ik vandaag op een stevige fietstrip van een goede 3 maanden vertrekken. Omdat ik ondertussen begin juni enkele afspraken heb die ik moet nakomen, gaat dat dus niet door. Ik had dan wel een korter reisje van een kleine 3 weken naar de Eifel uitgewerkt, ik had zelfs zowat alles al klaarstaan, maar dan zagen de app’s op de wat langere termijn 10 dagen van regen en buien. Daar had ik dan ook weer geen zin in, dus is ook dat reisje geschrapt. Je houdt altijd wel rekening met eens een natte dag maar de helft van de tijd op een kortere trip, dat hoeft toch niet voor mij. Misschien word ik wel een beetje soft op met het ouder worden 🙂 . Hoe dan ook, ik zal voorlopig maar in eigen regio toeristen 🙂 . Vandaag reed ik nog eens met camera langs de bergjes en dus ook langs de kleurige flank van de Kemmelberg.

https://www.strava.com/activities/8997189907

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s