De Kempen 71 en 20 Km

Vanmorgen een beetje op avontuur getrokken. Het begon nog wel over bekende wegen, langs Wechel(derzande) en de Lilse Bergen naar Gierle, maar in Gierle besloot ik eens wat anders te doen en begon een improvisatie langs wegen waar ik nog nooit eerder kwam. Uiteindelijk kwam ik bij Vosselaar langs het Kempisch Kanaal, dat ik volgde naar en voorbij Turnhout. Dan begon een nieuwe improvisatie tot ik op de grote weg naar Kasterlee kwam en ik besloot dat het tijd was om rechtstreeks huiswaarts te keren. De rit had overigens wel een behoorlijk groot gravel gehalte.
Na de middag maakte ik dan nog een klein ritje met moeder, dit jaar overigens onderweg naar de 89 🙂 .

https://www.strava.com/activities/8982472885
https://www.strava.com/activities/8984149780

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s