Duffel 66 Km

Vandaag een ritje gemaakt naar Lier en wat verder tot Duffel. Ik koos voor de Grote Nete voor de heenweg en de Kleine Nete om terug te keren, met tussenin wat Netekanaal.
Nadat ik de reeën vastgelegd had, stond er een buurtbewoner bij mijn fiets, die ik even aan de kant gezet had, op me te wachten met de pertinente vraag om niet te vermelden waar ik de foto’s genomen had. Hij houd nogal van de reeën in zijn buurt en ze hadden er in het verleden al eens last van stropers, naar zijn mening althans, waardoor de reeën al eens verdwenen waren. Ik geloof niet dat stropers afhankelijk zijn van mijn info om te weten dat er ergens reeën zitten maar ik wil wel best zijn wens respecteren.

https://www.strava.com/activities/8978139793

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s