sport rit 74 Km

Vandaag terug de fiets genomen. Omdat er een, weliswaar kleine, kans op een buitje leek te zijn, nam ik toch maar die met dikkere banden en spatborden. Ik nam wel alleen mijn pocketcameraatje mee en dan nog enkel voor het geval ik toevallig een ree zou tegenkomen, zoals een tijdje geleden toen ik met de koersfiets onderweg was en geen camera mee had. 🙂
Wegrijden was wreed lastig maar terugkomen erg prettig 🙂 .
Naar het einde toe zag ik toch zo enkele “kleine kansjes” in de omgeving hangen. Volgens de app’s komen ze ook snel dichterbij, maar ze zijn voorlopig nog niet aangekomen.

https://www.strava.com/activities/8948642944

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s