De Moeren 106 Km

Ondanks het wisselvallige weer heb ik toch mijn nieuwe Moeren ritje van vorige week nog eens gedaan, ik wou nog wel eens naar het zwanennest gaan zien. Ik trof er echter een leeg nest, zonder zwanen of kuikens in de buurt. Gezien de kuikens moeilijk op een week uitgebroed en gevlogen kunnen zijn, kan ik er alleen van uit gaan dat iemand het nest geroofd heeft en daarbij de volwassen zwanen verdreven heeft. 😦
De buien heb ik kunnen ontwijken maar de wind was weer wreed, op de heenweg. Naarmate ik de Moeren naderde verdween stilaan de regendreiging. Daarvoor moest ik wel eerst even watertrappelen, het ging best maar het toont wel hoeveel water er de voorbije dagen weer gevallen is in de regio.
Omdat de regendreiging echt wel weg was en ik het zwaarste wel achter de rug had, koos ik voor de terugweg een andere route. Om nog eens de 100 Km te passeren.

https://www.strava.com/activities/8954978588

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s