Palingbeek 13 Km

Ook vandaag waren de voorspellingen weer wat twijfelachtig maar deze keer besloot ik dat de regen allicht net wat vroeg zou komen voor een deftige rit. Ik maakte dus een wandeling, langs de rand van de Palingbeek. De laatste kilometer viel er wat miezer maar al bij al viel het goed mee om te wandelen. Een rit zou zowat even lang geduurd hebben en zou dus gekund hebben maar het leek me, ondanks de vele fietsers onderweg, nu ook weer geen echt aangenaam fietsweer. Een half uur na thuiskomst begon de regen wel echt.

https://www.strava.com/activities/8941260149

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s