De IJzer 66 Km

Na een natte voormiddag besloot ik om, ondanks wisselende en tegenstrijdige berichten, toch maar te vertrouwen op een droge namiddag om te gaan fietsen. Het bleek een juiste beslissing te zijn, niet alleen bleef het inderdaad droog maar er stond ook een keer weinig wind. Uiteindelijk zou het zelfs mooi opklaren.
Ik reed langs de IJzer, van Vleteren tot de Knokkebrug, met een wat langere heen- en terugweg. Op die heenweg zag ik enkele weken geleden, met de koersfiets, nog 2 reeën, apart van elkaar, maar vandaag had ik dat geluk niet. Op de terugweg pakte ik ook nog een stukje Blankaart mee. Daar zag ik vooral een mooie verzameling roofvogels.
Mannetjes fazanten zie je praktisch de hele tijd en overal maar vrouwtjes een stuk minder. Vandaag kreeg ik er wel 2 behoorlijk goed in beeld.

https://www.strava.com/activities/8937242402

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s