Lauwe 71 Km

Omdat ik in de namiddag andere verplichtingen had, ik heb er niet veel meer maar de jaarlijkse Syndic vergadering is er eigenlijk wel eentje, had ik gisteren willen beginnen met een ochtendwandeling maar toen kwam er weer een stevige mist opzetten. Het is dus niets geworden.
Vandaag was het weer ook niet zo fraai maar een ritje, zeker op wat dikkere banden, kon wel. Het doel was eigenlijk de Jumbo in Lauwe. Ik heb vorig jaar tijdens mijn toer rond Nederland vastgesteld dat ik de muesli van hun huismerk wel kon appreciëren, beter dan wat ik hier anders vind, en dus ging ik me eens bij de dichtstbijzijnde gaan bevoorraden.

https://www.strava.com/activities/8543537352

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s