Wervik – Komen 50 en 3,5 Km

Vandaag koos ik voor een gewone rit. Ik deed ze wel op de dikkere banden en met de, kleine, camera mee. De grote camera leek me op deze rit niet nodig, ook al vanwege de voorspelde stevige bewolking. De dikkere banden nam ik ook om mijn nieuwe fiets te testen, ik schafte me namelijk een “gravelbike” aan. Niet dat ik me wil bekeren tot het groeiende lot “gravellers” maar om op termijn mijn crossfiets te vervangen als lichtere “ver weg” reisfiets.
Kort voor het einde reed ik lek, tweede rit en al meteen prijs 😦 . Er liggen dan ook, nog, geen Schwalbe’s op 🙂 . Op het moment dat ik lek reed besefte ik meteen dat ik weliswaar vervangmateriaal mee had maar dat ik een pompje vergeten was. Zo werd het toch nog een fiets – wandel combinatie 🙂 . Gelukkig was het niet te ver meer.

https://www.strava.com/activities/8532475948
https://www.strava.com/activities/8532536972

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s