Heuvelland 71 Km

Het was vandaag weer erg grijs maar wel goed genoeg voor een ritje. Het ging, met de nieuwe dikke banden, richting Heuvelland of Les Monts de Flandres langs de Franse kant. Die nieuwe fiets heeft een heel kleine versnelling ter beschikking, zodanig dat zelfs een notoir kleine versnelling fietser als ik nog enkele tandjes over had op de klimmetjes. In het weekend langs de Zwarte Berg fietsen blijft toch wel een beetje dom 🙂 .

https://www.strava.com/activities/8549637710

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s