Stavele 44 en 10 Km

Vandaag dus, zoals gisteren al aangekondigd, op verplaatsing gaan wandelen. Ik reed richting Stavele voor een wandeling langs het Eversambos en de IJzer. Bij het Eversambos zag ik een paar weken geleden, “en passant” met de fiets, nog 2 reeën. Vandaag lachten ze met mij, tijdens de wandeling kreeg ik ze niet te zien maar toen ik daarna met de fiets terugkeerde stonden ze wel op hetzelfde grasveld als de vorige keer. Ze bleven wel iets langer staan dan toen maar waren wel verdwenen voor ik mijn camera tevoorschijn kon halen. Een half uurtje eerder was ik nog op dezelfde plaats gepasseerd met de camera in de hand maar toen waren ze dus nergens te bespeuren. Ondanks de frustratie van de gemiste foto was het toch mooi om ze weer even van zo dichtbij te zien.

https://www.strava.com/activities/8527062769
https://www.strava.com/activities/8527172947

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s