sport rit 62 Km

Vandaag nog eens gewoon een ritje gemaakt. Aanvankelijk was het de bedoeling om de crossfiets te nemen en de camera op de rug mee te dragen maar toen de lucht toch behoorlijk zwaar overtrokken bleef leek het me dat die camera in de omstandigheden weinig meerwaarde zou hebben. Zonder camera vond ik dan dat ook de crossfiets weinig meerwaarde had en dus nam ik uiteindelijk de koersfiets voor een rit zonder foto’s.

https://www.strava.com/activities/8471754705

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s