De Blankaart 50 Km

Vandaag wel met camera gefietst, minder wolken nodigde meer uit tot foto’s en meer wind dan weer minder tot sportief fietsen. Na het vertrek bleek al snel dat de wind eigenlijk helemaal niet tot fietsen uitnodigde, hij blies gevoelig harder dan ik voor de middag inschatte, maar toen was ik nu eenmaal vertrokken en dus zette ik toch maar door. Mijn origineel voorziene route bleek nog niet te kunnen, ik moest dus wel even improviseren.

https://www.strava.com/activities/8476691302

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s