Poperinge 30 en 11 Km

Vandaag nog eens op verplaatsing gaan wandelen. Ik ging van Poperinge naar het Helleketelbos, technisch gezien nog altijd Poperinge. Ik had via de wandelknooppunten een mooie wandeling uitgestippeld en geprint … en vergeten 🙂 . Het werd dus toch een beetje improviseren. Ik wandelde er echter al wel eens eerder en passeer nog vaker met de fiets door het Helleketelbos, ik kon me er dus best wel oriënteren en het was dan ook geen groot probleem. De wandeling had veel overeenkomsten met de vorige op verplaatsing, een grote kans op een vettig parcours en een kleinere kans op reeën. Aanvankelijk kreeg ik vandaag enkel het eerste, het helpt natuurlijk niet dat er veel met de hond gewandeld wordt 🙂 . Uiteindelijk kreeg ik echter toch nog reeën te zien, niet zoals verwacht langs het bos maar in het veld bijna terug in Poperinge. Dat brengt het aantal locaties waar ik de voorbije 8 dagen reeën zag op 5 en dan miste ik ze nog in de Gasthuisbossen en het Helleketelbos, waar er ongetwijfeld ook nog zitten. Het gaat dus best goed met het wildbestand in de Westhoek. Thuis merkte ik overigens dat ik er op de heenweg toch ook enkele tegengekomen was. Als je goed kijkt kan je op de 5de foto ook 3 reeën herkennen 🙂 .

https://www.strava.com/activities/8466318790
https://www.strava.com/activities/8466393833

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s