Ieper 13 en 53 Km

Ik hield ook vandaag nog steeds vast aan mijn ochtendwandelingen en vanmorgen was ze weer echt fris, het had duidelijk terug gevroren. De wandeling ging naar en rond Dikkebus Vijver.
Onder een stralend blauwe hemel koos ik ook wel weer voor een namiddag ritje. Ik reed weer richting de IJzer maar deze keer wat verder stroomopwaarts, naar Stavele. Op basis van wat ik daar zag dacht ik dat het wel zou lukken om langs Westvleteren terug te keren maar dat bleek een grove misrekening. Ik moest dus terugkeren en via Oostvleteren gaan en reed dan maar langs de grote weg verder naar Ieper.
De reeën van vandaag, 2 stuks bij het Eversambos, stonden wat te dichtbij. Toen ik voet aan grond zette verdwenen ze al snel terug in het bos.

https://www.strava.com/activities/8428376540
https://www.strava.com/activities/8428400221

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s