Palingbeek – Gasthuisbos 21 Km

Ook vandaag koos ik weer vol voor een wandeling in de vrieskou en dat was het vanmorgen zeker, waarschijnlijk de koudste start in de reeks. Ik ging voor een stevige wandeling maar breidde er dan maar geen ritje bij aan. Ik kon voor het eerst een ree schieten in de Palingbeek, aan de rand waar ik er al eerder zag maar toen niet op beeld kon vastleggen. Er wordt in de ruime omgeving overigens ook nog veel met andere munitie geschoten, schijnbaar ook in het bos waarlangs ik vrijdag nog de groep van zes zag.

https://www.strava.com/activities/8433139066

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s