Bellewaarde 13 Km

Ook vandaag weer begonnen met een wandeling. Het was nog steeds frisjes maar het vroor schijnbaar niet meer, het zag er allemaal wat minder winters uit. Lang zag het er naar uit dat het een eerder tegenvallende wandeling zou worden maar een groepje viervoeters kan daar dan snel verandering in brengen, een behoorlijk groot groepje ook nog. Wanneer je dan een stuk verder ook nog een ijsvogel spot, dan spreek je toch al van een goede dag. Toch blijft het jammer dat ik het eekhoorn, kort bij het einde, niet in beeld kon brengen. Het zijn snelle bewegers en meester verstoppers wanneer ze je spotten en daar zijn ze ook al goed in.
Een extra rit zat er vandaag niet in, er scheen toch een behoorlijke kans op een bui te zijn en dat is nooit leuk maar al helemaal niet in deze koude.

https://www.strava.com/activities/8422584169

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s