Chiang Mai 21 Km

Het fietsen zit er dan toch nog niet helemaal op. De rondrit is dan wel afgelopen maar ik ben hier nog wel 2 dagen en een mens moet dan toch iets doen 🙂 . Ik had nog even kunnen wachten met mijn fiets in te pakken en, symbolisch, nog eens naar Doi Suthep kunnen fietsen, de reis afsluiten zoals ik ze begonnen ben, maar dat vond ik er wat over. Ik boekte wel een rustige, begeleidde rit met huurfiets. De rit ging door het platteland, veel nieuws heb ik niet gezien maar het was een leuke, relaxte voormiddag in het gezelschap van een Deens koppel met 2 kleine kinderen, 2 en 5 jaar. Er was onderweg ook wel een interessante, volledig in teak hout afgewerkte, tempel. Verder geloof ik niet dat er vandaag nog veel gaat gebeuren.

https://www.strava.com/activities/8378332949

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s