Chiang Mai 32 Km

Lamphun is een van die steden waar, naast de vaste overdekte markt overdag, elke avond de straat en een plein omgetoverd worden in een avondmarkt. In dit geval lijkt de straat vooral voor de landbouwers uit de streek en het plein meer voor snacks en snuisterijen.
Vandaag dus een laatste kort ritje. Ik heb geprobeerd om het vanmorgen wat langer te trekken maar het is niet gelukt, om 9 uur was ik toch weer de baan op. Ik begon met eerst nog een bezoekje aan de Wat Chama Thewi. Ik dacht dat ik er vanmorgen met de route sowieso zou langskomen maar dat bleek een misrekening, het werd dus 2 Km extra! Nu, het kon er wel bij vandaag šŸ™‚ . De Wat is genoemd naar de eerste koningin, hij zou door haar zoon in het begin van de 8ste eeuw gebouwd zijn en haar as bevatten.
Door het korte ritje was ik natuurlijk weer veel te vroeg ter plaatse, en bovendien een dag vroeger dan voorzien, maar ik kon er ook vandaag al wel direct terecht voor een nachtje extra, in hetzelfde huisje als in het begin overigens.
Daarmee zit de trip erop, alle 3.027 Km ervan. Mijn fiets staat ondertussen al netjes ingepakt in mijn halletje. Terwijl ik mijn fiets aan het inpakken was, kwamen de volgende vertrekkers al toe. Een Nederlands koppel dat “direct in het diep springt”, de eerste keer in AziĆ« en direct solo met de fiets rond Noord Thailand.

https://www.strava.com/activities/8372673454

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s