Kamphaeng Phet 100 Km

Ik heb wel genoten van mijn jaarovergang in Sukhothai. Het was een leuk hotelletje, ik heb er geen foto van maar het ontbijt was zowat op het dak met mooi uitzicht op de omgeving en de bergen verderop, en ik vond er een goed restaurantje, als je eens in de buurt bent vind ik Poo Restaurant wel een aanrader 🙂 . Verder was het eens makkelijk om gewoon Engels te kunnen spreken.
Vandaag dus de verplaatsing gemaakt naar de derde van de Unesco steden, een behoorlijk stevige verplaatsing. Niet vanwege het parcours, dat was gewoon vlak, maar wel vanwege de afstand. Het begon met terug de fietsroute naar Old Sukhothai en daarna ging het verder over rustige, landelijke wegen. Ik zag even voorbij Old Sukhohai nog een berg stenen liggen die ik gisteren niet zag 🙂 . De Boeddha’s en de geesten kregen ook verse bloemen met nieuwjaar 🙂 .
Het hotel waar ik hier terecht is een behoorlijke tegenstelling tegenover Sukhothai, groot en onpersoonlijk, maar wel aan een erg schappelijke prijs. Ik zal hier dus weer 2 dagen blijven om ook hier de oude stenen te gaan opzoeken.

https://www.strava.com/activities/8323953284

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s