Kamphaeng Phet 15 Km

Vandaag dus de 3e van de historische steden bezocht. Het was de eerste plaats waar daar (nog) voor moest betaald worden, op 2 plaatsen en bij 1 daarvan nog een beetje extra voor de fiets. Al kan ik niet met zekerheid zeggen dat die andere toevallig gratis waren ter gelegenheid van de feestdagen en dat die ondertussen officieel voorbij zijn. In dat geval heb ik mijn bezoeken goed getimed 🙂 . Daarmee zit mijn toeristisch intermezzo erop, rest nu alleen nog maar terug naar Chiang Mai fietsen 🙂 .

https://www.strava.com/activities/8329442048

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s