Sukhothai 79 Km

Vandaag de verplaatsing gemaakt naar de volgende van het drietal historische steden. Ik volgde daarbij de rivier Yom, sowieso al zelden de kortste optie maar ik deed er ook nog ruim 10 Km bovenop. Na goed 5 Km merkte ik dat ik een drinkenbus vergeten was op mijn kamer. Zo’n bus is toch vrij waardevol hier, voldoende alleszins om er 5 Km voor terug te rijden. Verder ging het langs de rivier nogal eens over onverhard maar wel altijd behoorlijk berijdbaar.
In Sukhthai ben ik wel echt in “hier spreekt men Engels” gebied terecht gekomen en zelfs een beetje in “hier spreekt men Nederlands”, door Luc de Vlaamse eigenaar van het hotel.
Zo zit mijn jaar er bijna op en het was toch weer een goed jaar. Met een kleine 1.200 wandelkilometers zit ik een heel stuk lager dan vorig jaar maar de 15.600 fietskilometers zitten allicht wel wat boven het langjarig gemiddelde. Het leukste getal is echter 4, ik was dit jaar toch weer 4 maanden “onderweg”. Een behoorlijk deel daarvan was wel “maar” in Nederland maar er was ook een goede week Winter IJsland en voor het eerst ook “echt” Afrika. En afsluiten in Zuid-Oost Azië is ook niet slecht.

https://www.strava.com/activities/8314332738

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s