Ban Phraprang 51 Km

Vandaag een vlakke route over landelijke wegen. Naast rijstvelden zag ik ook nogal wat fruitgaarden en gigantisch veel suikerriet, niet moeilijk dat de Thai wat dikker worden 😉 . Men was druk bezig met de oogst van het suikerriet maar andere velden leken maar net beplant te zijn, ik veronderstel dus dat het suikerriet het hele jaar groeit en dus opbrengt. Dat maakt het dan een erg aantrekkelijke teelt natuurlijk.
De volgende dagen zouden wat comfortabeler moeten worden in “hier spreekt men engels” gebied. Ik zou namelijk in meer internationaal toerisme terecht moeten komen, rond het oude Koninkrijk Sukhotai, maar voorlopig valt dat toch nog wat tegen. Op het einde van de rit kreeg ik al een klein voorschotje van wat de volgende dagen moeten brengen in de vorm van de Phra Sri Pattana Mahatha, de resten van een oude tempel uit de 13de eeuw. Ik kwam er echter geen internationale toeristen tegen, wat op zich zeker niet slecht is natuurlijk. Wat wel wat meer tegenviel was mijn bestemming, het Sisatchanalai Heritage Resort. Er wordt wel wat engels gesproken maar het blijft toch beperkt. Ook het resort zelf valt wat tegen, het lijkt een beetje vergane glorie en om verbinding te kunnen maken met een wifi netwerk moest ik uiteindelijk naar het restaurant. Ik zag ook rond mijn kamer wel netwerken beschikbaar maar ik kreeg er geen internet verbinding. Toch zal ik hier 2 nachten blijven, om het Si Satchanal Historical Park te bezoeken.

https://www.strava.com/activities/8305333909

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s