Tron 66 Km

Het “meisje” van het resort is gisteravond nog eens ter hulp gekomen, ze stak even de straat over om te helpen bij het bestellen van mijn eten. Het maakt toch wel een wereld van verschil. Ik zeg overigens meisje maar ze reed later wel weg in een grote SUV, ik veronderstel dat ze wel ergens vooraan de twintig is.
De rit ging vandaag verder op het stramien van de vorige dagen, licht heuvelachtig met grote stukken behoorlijk vlak en vandaag één stevige afdaling. Ik zag Tron vandaag onderweg op geen enkele wegwijzer, dat zegt veel over de grote van het plaatsje.

https://www.strava.com/activities/8300669582

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s