Chat Trakan 57 Km

Het was vandaag op zich een erg kort ritje maar een beetje voor aankomst maakte ik nog een zijstapje om de Chat Trakan waterval te gaan bekijken. Ik wou overnachten in een klein resort net voorbij Chat Trakan maar vond er niemand thuis. Net voor ik wou terugkeren naar een guesthouse een beetje terug, kwam er vanuit het tuincenter naast de deur toch een meisje tevoorschijn om me te helpen. Eentje dat bovendien goed engels sprak. Schijnbaar hoort het tuincenter ook tot de familie. Hoe dan ook vond ik er dus mijn plaatsje om te slapen en dat verschilt niet zo erg veel van dat van gisteren, een goed klein resortje met aan de overkant een restaurantje en een beetje verder een Amazon en een 7 Eleven. De Amazons schijnen hier trouwens wat frequenter te worden, ik zag er nog twee op mijn korte ritje. Ze maken overigens niet alleen een goede tas koffie maar het is er ook steeds aangenaam om even te zitten.

https://www.strava.com/activities/8296075243

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s