Nakhon Thai

Ik ben de afgelopen dagen wat heen en weer geslingerd over een bezoek aan het Phu Hin Rong Kla National Park of niet. In principe had ik dat hier voorzien maar het park ligt weer boven op een berg, een berg met 1.000 hoogtemeters over 10 kilometers in dit geval. Met de koersfiets zou ik niet kunnen wachten om te beginnen maar nu, eigenlijk al gisteren tijdens het klimmen definitief, besliste ik dat ik in de huidige context geen extra beklimming van 10 Km met een gemiddeld stijgingspercentage van 10% nodig heb, ook niet zonder tassen. Het hoofd heeft het dus gewonnen van het hart. Aangezien dat ik dit resort al een tijdje geleden op voorhand geboekt had is het vandaag dus een rustdag geworden. Er zijn wel ergere plaatsen om een rustdag te hebben, ik zit hier in een goed en rustig resortje met alle nodige faciliteiten vlakbij 🙂 .
Ik fietste vanmorgen wel even naar het stadje, dat de streekbewoners alles maar de toerist weinig te bieden heeft. Verder genoot ik van de kleine dingen des levens, zoals eten, drinken en rust 🙂 .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s