Nakhon Thai 46 Km

Om te beginnen aan iedereen een zalig kerstfeest en aan broer, de jongere, een gelukkige verjaardag.
Ik had gedacht om vanmorgen naar de start van de marathon te gaan kijken, ik had nergens een startuur gezien maar dacht dat omstreeks 8 of 9 uur wel dichtbij zou zijn. Het zijn hier echter vroege vogels, de start was niet ver weg van mijn hotel en ik kon om 5 uur horen hoe ze vol enthousiasme op gang geblazen werden, met een toeter. De halve marathon, veronderstel ik, volgde dan een half uur later en nog even daarna de kleinere wedstrijden. Ik zag dus nog wel wat finishers passeren terwijl ik ging ontbijten. Naast de marathon had er vanochtend ook nog een optochtje plaats, met de oudste majorettes ooit. Het lijkt wel of de verscheidene OKRA afdelingen hier allemaal een majorettekorps hebben 😉 .
Een klein ritje op deze kerstdag maar wel eentje met nog eens enige hoogtemeters. Aankomen deed ik dus bij Nakhon Thai. Het stadje ligt eigenlijk nog iets verder maar ik heb al het nodige hier vlakbij: eetgelegenheid, 7 Eleven en Amazon, waar ik mijn rit officieel afdrukte. Mijn resort zou ik nooit gevonden hebben als ik niet wist waarop te letten. Er zijn er hier meerdere langs de weg maar allemaal uitsluitend in het Thais aangegeven. Ik wist echter op wel telefoonnummer, die telkens mee op de borden staan, ik moest letten. Het leuke is dat de andere allemaal langs de grote weg liggen maar het mijne rustig een paar honderd meter achterin. Ik heb hier trouwens een mooi bungalowtje van beduidend hoger niveau dan de afgelopen dagen en de beste douche in enige tijd 🙂 . Ik zal hier 2 nachten blijven.

https://www.strava.com/activities/8288314659

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s