Ban Pak Huai 60 Km

Gisteren nog genoten van een relaxte namiddag in Chiang Khan en in de latere namiddag kon ik vanop het balkon zien hoe de hele straat in een lang gerekte markt omgetoverd werd. ’s avonds kon ik zo ook vanop dat balkon het leven onder me zien voorbijgaan 🙂 .
Vanmorgen werd er wel engels gesproken op de receptie, toen ik gisteren aankwam was er waarschijnlijk geen receptioniste aanwezig en ben ik dan ingecheckt door de kuisploeg die op die moment aan het werk was 🙂 . Het telefoontje dat gepleegd werd, was waarschijnlijk met de wel engels sprekende receptioniste.
Ik liet vandaag definitief de Mekong achter, ik zal ze deze reis niet meer terugzien. Het ging dan verder langs het riviertje Hueang, nog steeds de grens met Laos volgend.
Het ritje van vandaag was eerder kort maar ik maakte op het einde nog wat extra kilometers op zoek naar accommodatie. Mijn routeboek ziet hier 2 mooie resorts maar ik vond geen van beide. Met gebaren zocht ik wat hulp, mijn Thaise SIM-kaart is al even verlopen en niet vervangen, ik werd naar diverse richtingen verwezen maar niemand kon me echt iets duidelijk maken. Uiteindelijk vond ik een moedertje die me met haar scooter begeleidde, naar haar eigen “resort” schijnbaar. Het is wel leuk gelegen, in het bos langs het riviertje, maar van beperkt niveau. Hoe dan ook vond ik uiteindelijk een bed om te slapen vannacht. Zonder wifi echter, je zal het dus pas morgen weten.
Ik heb uiteindelijk nog één van die mooie resorts gevonden, kort bij waar ik slaap. Ik bleek net aan het zijstraatje naar de resort de eerste keer teruggedraaid bij mijn zoektocht. Ik kreeg echter niet de indruk dat het nog open was 🙂 .

https://www.strava.com/activities/8284304628

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s