Chiang Khan 45 Km

Vandaag een kort ritje, verder langs de Mekong. Mijn probleem is dat ik ’s morgens niet in bed kan blijven liggen en dat ik dus telkens vrij vroeg de baan op ga, waardoor ik bij kortere ritten dus ook vrij vroeg op bestemming ben. Ik probeerde even voor aankomst nog een klein extraatje maar buiten enkele kilometers leverde dat weinig op. Het werd mooier voorgesteld dan het eigenlijk was, een beetje zoals de Zwarte Berg.
Ik kon wel weer erg vroeg terecht in een leuk hotel en Chiang Khan is een oud toeristisch stadje, langgerekt langs de Mekong, waar het wel even leuk toeven is. Dat toerisme is dan wel vooral Thais, Google Translate werd vandaag vervangen door een telefoontje met iemand die wel engels sprak. De prijs van mijn hotel is wel wat hoger dan gemiddeld maar het is waarschijnlijk wel de gangbare prijs hier, al kon ik mits wat zoekwerk vermoedelijk wel wat goedkoper vinden in de tientallen plaatsen langs de langgerekte straat. Ik zit echter wel weer in een echt leuk plaatsje, rustig bloggend op het balkon.
Bij de lokale tempel bleek dat ik schijnbaar niet de enige Noorwegen fan ben in de buurt 🙂 .

https://www.strava.com/activities/8277209337

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s