Pak Chom 64 Km

De winter schijnt zich nu echt wel door te zetten, ik deed vanmorgen een extra vest aan om te ontbijten 🙂 . Ik dacht al dat ik die voor niets de hele tijd meesleurde, behalve waarschijnlijk voor de dag van aankomst thuis, maar zo zie je maar 🙂 . Bij vertrek had ik al wel weer een schappelijke 19°.
Ik fietste vandaag de hele dag langs de Mekong. Dat deed ik 10 dagen geleden ook al, aan de overkant. De wegen aan deze kant zijn aanzienlijk beter. Dat maakt het allemaal ook een stuk relaxter: niet te lastig en niet te warm.
Het zicht is langs deze kant ook beter, aan de overkant kijk je met tegenlicht over de Mekong en hier heb je het licht in de rug.

https://www.strava.com/activities/8273258472

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s