Vang 90 Km

Vandaag weer een zware rit. Ik veranderde kort na het begin van weg. Hier waren geen onderbrekingen meer, hier was de weg gewoon geheel weg. Schijnbaar zijn ze de oude, smalle weg aan het verbreden maar van verharden is voorlopig geen sprake, toch niet voor de eerst volgende 12 Km. Daarna kreeg ik wel eerst een rudimentaire, ruwe laag asfalt en uiteindelijk zelfs een mooie weg. Toch zou ik hier nog enkele keren voet aan grond moeten zetten, deze keer dus niet vanwege het wegdek maar vanwege de steilte van de beklimming. Hier kwam ik, met mijn bagage, echt niet boven. Te voet ging trouwens niet zoveel trager dan het laatste restje klimmen voor het afstappen. Aan de andere kant van de bergen volgde weer een wegverandering en kwam ik weer terecht op een weg in aanleg, weer goed voor enkele kilometers schokken en daveren. Kort voor het einde kreeg ik dan nog een stuk onverhard van een achttal kilometer, hier was van aanleg geen sprake. Het was nochtans een gewone weg met gewoon verkeer, telkens weer goed voor even flink stof happen.
Overnachten doe ik in een guesthouse langs de weg in het midden van nergens, zonder wifi maar wel met de beste douche in dagen 🙂 . Door mijn gids was ik een koffiehuis beloofd, bij het benzinestation even verderop, maar dat bleek gesloten 😦 .

https://www.strava.com/activities/8238987938

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s