Chai Prakan 76 Km

De rit van vandaag was wel een stuk korter maar niet minder stevig, er zaten voortdurend korte nijdige bultjes in het parcours. Er zaten uiteindelijk ook een paar langere klimmen in maar die liggen me beter, al waren ze ook niet noodzakelijk makkelijk. Er zat ook al eens een klein stukje veldrijden tussen 😉 . Na de laatste klim mocht ik afdalen naar mijn bestemming, Chai Prakan. Je merkt dat je je wat van het internationale toerisme verwijderd hebt als je bij de lunch op een andere klant moet wijzen om duidelijk te maken wat je hebben wil en er in het “resort” geen engels meer gesproken wordt 🙂 . Wel behulpzaam en een mooie kamer.

https://www.strava.com/activities/8142603456

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s