Ban Tham 100 Km

Vandaag dus de eerste “echte” rit en ik heb er maar ineens een stevige van gemaakt.
De route volgde enigszins de loop van de Ping rivier, ik was er al wel eens wat verder van weg maar keerde er ook telkens weer terug naar toe. De eerste 40 Km leek dat lekker vlak te gaan maar vanaf dan moest er al eens geklommen worden. Achteraf bleek uit Strava dat het ook in het begin enigszins vals plat was en dat ik eigenlijk de hele dag bergop reed met af en toe een extra bultje in de weg.
Even leek het erop dat ik in de problemen zou komen toen de weg afgesloten was. Gelukkig kocht ik een lokale SIM-kaart, inclusief data, voor eventuele noodgevallen en zo kon ik nu met wat hulp van Google maps vlot een alternatief vinden.
Ook gewoon onderweg blijven tempels het beeld bepalen, je wil wel niet bij allemaal stoppen want dan kom je nergens 🙂 .
Overnachten doe ik bij Malee, in het midden van de “jungle” net buiten Ban Tham, waar ik mooi de vogeltjes hoor fluiten. Ook onderweg zie ik wel leuke vogels en af en toe prachtige vlinders maar ik heb niet de uitrusting bij om daar werk van te maken. Het is ook niet zo simpel als je met een bepakte fiets onderweg bent.

https://www.strava.com/activities/8137920706

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s