Schiphol

Vanmorgen vroeg opgestaan om de eerste shuttle naar de luchthaven te nemen. Schiphol heeft tegenwoordig niet de reputatie van vlotste luchthaven te zijn en dus begin je er liever vroeg genoeg aan, iets wat ikzelf sowieso altijd wel doe. Eerst dus mijn fiets terug gaan oppikken. Ik zag zeker nog een tiental andere fietsdozen in het bagagedepot en ook op mijn vlucht zit nog minstens één andere fiets, zag ik bij het inchecken. Ondertussen ben ik alle procedures al even gepasseerd, het ging op een dinsdagmorgen toch allemaal wel erg vlot en dus was ik 3 uur voor vertrek al klaar. Eén van de redenen waarom de reis zo lang duurt is dat ik mijn bestemming eerst ver voorbij vlieg, tot Singapore, om daarna terug te moeten keren 😦 .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s