Vorselaar 7 Km

Vanmorgen nog begonnen met een fris ochtendwandelingetje. Omdat ik geen grote lens bij heb, had ik nog eens wat meer oog voor de ruimere omgeving in plaats van de details. Eén keer had ik er wel wat spijt van, met een mooie roofvogel die ook mooi bleef zitten maar waar ik geen echt mooie foto van kon nemen met mijn te kleine lens.
Het zal vermoedelijk nog even duren voor ik het nog eens zo fris heb als vanmorgen. Vanmiddag zette ik de eerste stap van mijn lange reis naar Chiang Mai, met de hulp van broer. Normaal ga ik met de fiets op de trein naar Schiphol en koop daar een fietsdoos voor de vlucht. Nu kreeg ik echter bericht dat de maatschappij waar ik nog een binnenlandse vlucht mee doe er wat striktere regels op na houdt wat bagage afmetingen betreft, de fietsdozen van Schiphol zijn voor hen te groot. Ik regelde dan maar thuis een fietsdoos, bij de fietswinkel Noyelle, en vertrek dus met een ingepakte fiets. Het zou nog gelukt zijn met de trein als ik met wat assistentie kon instappen in Antwerpen en dan rechtstreeks naar Schiphol kon sporen maar door werken aan het spoor in Nederland zou ik met doos en bagage moeten overstappen in Breda en dat is er toch een beetje teveel aan. En dus kon ik rekenen op een lift van broer, nadat die donderdag ook al mijn fiets en bagage kwam oppikken in Ieper.
Ondertussen heb ik mijn fiets ingeleverd bij het bagagedepot voor de nacht en ben ik aangekomen in mijn hotel in de buurt van de luchthaven. Morgenvroeg de shuttle terug naar de luchthaven, fiets terug oppikken en inchecken 🙂 .

https://www.strava.com/activities/8116942162

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s