Vorselaar 10 Km

Vanmorgen begonnen met een ochtendwandeling. Ik ging terug richting het Heiken, waar ik gisteren ook nog passeerde, en trok daarbij eigenlijk op reejacht. Ik weet dat ze in de omgeving zitten, ik zag ze er al eerder, maar het is niet omdat ze er zitten dat je ze ook altijd te zien krijgt, het bos is groot en er zijn veel schuil mogelijkheden. Ik zocht nog wat zijpaadjes op, tot waar natuurpunt me tegenhield, maar dus zonder succes. Ook met vogels had ik vandaag niet veel geluk.
Op de middag trokken we dan naar het kerkhof en daaropvolgend naar het jaarlijkse eetfestijn van het Vorselaarse Wielercomitee, voor een groot deel verzorgd door mijn kozijn Jan Vervoort.

https://www.strava.com/activities/8052928502

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s