Herentals 9 Km

Ook vandaag had ik geen geluk met de reeën op plaatsen waar ik het in het verleden al geregeld wel had, ze schijnen zich momenteel niet graag te vertonen. Verder was het dikwijls sowieso lastig om iets te spotten met de lage zon recht in het gezicht, rechtstreeks zowel als door de weerspiegeling in de Nete.
Mijn terugreis had vandaag veel vlotter moeten gaan dan de heenweg. Ik was net op tijd in Herentals om op de stoptrein richting Antwerpen te stappen. Die heeft in Berchem bijna direct aansluiting met de trein naar Ieper, net genoeg tijd om nog een broodje te halen, alleen … die aansluiting reed vandaag niet. Ik had dan ruim een uur in Berchem kunnen wachten op de volgende maar besloot dat het misschien aangenamer was om er een estafetterit van te maken, om dat uur wat te breken. Ik nam de trein richting De Panne, met 15 minuten vertraging bij vertrek, tot in Gent. Daar nam ik de stoptrein naar Kortrijk, waar ik tenslotte dan wel moest wachten op de volgende trein richting Ieper.

https://www.strava.com/activities/8058020828

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s