Palingbeek 13 Km

De trap werd vandaag nog verder afgewerkt. Hij was daarbij wel betreedbaar maar het was wel wat lastig om nu een fiets naar beneden te dragen, mijn koersfiets staat boven bij mij op zolder. Er stond ook nog altijd wel een erg onaangename wind om bij te fietsen. Het werd dus zonder twijfelen weer een wandeling. Ik volgde in de Palingbeek nog eens een andere route dan deze die ik de laatste tijd gewoon was. Ik vond vandaag mijn foto inspiratie terug. Ik zag ook een grote groep herten maar ze stonden achter een afsluiting en zijn waarschijnlijk, volgens hun toch wel grote aantal, bestemd voor de vleesmarkt.

https://www.strava.com/activities/8022427083

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s