Voormezele – Dikkebus 17 Km

Ik ben nog altijd in wandelmodus. Het mag dan al officieel extreem zacht zijn, met wind en grijze wolken voelde het aanvankelijk toch best herfstig aan. Toen de wolken wegtrokken, en zeker toen ik ook nog de wind van achter kreeg, werd het wel snel lente.
Ik geloof niet dat ik de wandeling van vandaag zo al eerder deed. Ik ben er wel eens voor vertrokken maar toen kreeg ik even voorbij Voormezele plots een zware bui te verwerken en nam dan de kortste weg terug.

https://www.strava.com/activities/8027506684

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s