Verdronken Weide 7,5 Km

Het was best geschikt fietsweer maar ik zat een beetje gevangen vandaag. De afgelopen weken werd onze trap gerenoveerd en vandaag werd hij gevernist, waarbij hij dus een tijdje niet te betreden was. Ik had dus de keuze tussen een hele dag buiten of binnen. Ik ben dan wel graag even buiten maar een hele dag, van ’s morgens vroeg, vind ik toch wat overdreven. Ik bleef dus binnen. In de wat latere namiddag was de trap wel terug vrij en toen maakte ik wel nog een wandelingetje. Ik vond vandaag wel wat minder foto inspiratie, het kan niet alle dagen feest zijn veronderstel ik.

https://www.strava.com/activities/8017566927

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s