Gent 98 Km

De randen van mijn fietsschoenen waren nog niet helemaal droog van zaterdag, toen ik ze vanmorgen aandeed. Vandaag schoven er al eens donkere wolken over maar ik zou het wel droog houden. De wind is niet gedraaid dit weekend en stond nu dus in het nadeel. In het begin viel dat nog redelijk mee, hij was niet zo krachtig als op de heenweg, maar naargelang de rit vorderde ging ik hem beter voelen en tegen dat ik de Moervaart bereikte vond ik hem al best vrij stevig. Dat ik de Moervaart bereikte betekent dus dat ik weer mijn oude route nam om weer te keren. De lift aan de Sint-Annatunnel is nog steeds in renovatie maar de trappen waren wel al terug operationeel en dus deed ik die oude route nog eens helemaal als vroeger, over Linkeroever. Aan de kant van Linkeroever werkte de lift ook al terug trouwens.

https://www.strava.com/activities/7832954284

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s