Ieper 80 Km

De laatste keer dat ik met de fiets terugkeerde heb ik gezegd dat er voor het traject van Gent naar Ieper eigenlijk weinig alternatief is maar vandaag heb ik er toch eentje gedaan, ik zocht de F7 van Gent naar Kortrijk op. Bleek trouwens dat er ook nog een alternatief via Oudenaarde is maar dat zal voor een volgende keer zijn, vandaag hield ik het bij de route via Deinze. Net als de F4 naar Antwerpen volgt deze overwegend de spoorlijn. In een ver verleden deed ik al eens een deel van de route, met de koersfiets vanaf Waregem en helemaal doorgaand tot Vorselaar. Het haperde toen nog wel eens op de route maar vandaag is dat allemaal dik in orde, ze loopt nog niet helemaal zoals ze het voor ogen hebben maar de afwijkingen zijn ondertussen kort en goed aangeduid … tot in Waregem. Aan het station in Waregem stopt de F7 naar Kortrijk, waarschijnlijk niet toevallig net over de provinciegrens. Ik denk dat je Oost-Vlaanderen wel als voorbeeld mag stellen wat “F-routes” betreft. Ik probeerde nog zelf de spoorlijn verder te volgen maar raakte die al snel kwijt en volgde dan maar wat knooppunten tot ik op een bekende weg richting de Leie.

https://www.strava.com/activities/7837655597

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s