Vorselaar 89 Km

Een kille, natte start vanmorgen en het zou onderweg niet veel beteren. Het klaarde wel eens op, waarbij het dan wat warmer aanvoelde, maar er vielen ook enkele stevige buien tussenin, waarbij het terug afkoelde. Ik ben vandaag dus echt wel goed nat geweest. Ik nam de F4 route richting Antwerpen. Het was er vandaag erg rustig fietsen omdat er geen treinverkeer was tussen Lokeren en Sint-Niklaas. Voor en na die zone passeerde er dan wel een enkele stoptrein maar het langere verkeer werd omgeleid, wat dus leidde tot een erg rustige namiddag. Normaal zou ik in Zwijndrecht een broodjes stop gehouden hebben maar ik passeerde er vrij vroeg en was bovendien net kleddernat, waardoor ik weinig zin had voor welke stop dan ook. Ik ben dan maar rechtstreeks naar huis gereden. Daar wachtte dan wel koffie en taart.
De wind stond overigens wel weer behoorlijk gunstig.

https://www.strava.com/activities/7821866760

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s