Gent 85 Km

Ik ben vandaag terug onderweg naar de Kempen, we gedenken daar dit weekend de vijfde verjaardag van vaders overlijden. Op zich lijken de omstandigheden momenteel niet zo gunstig om dat met de fiets te doen maar dat had ik al langer zo vastgelegd, met de overnachtingen in Gent. Ik ga dit weekend namelijk voor een fietswissel. Mijn crossfiets, die bij moeder gestald is, is dringend aan een groot nazicht toe om klaar te zijn voor de winterse Azië reis die eindelijk weer kan. Ik ga dus met de ene fiets heen en kom dan met de andere terug. Overigens viel het met die omstandigheden nog best mee, na twee uur onderweg moest ik wel mijn regenjasje aandoen voor af en toe wat nattigheid maar niets dramatisch. Ik heb al wel erger dagen gehad. De wind stond trouwens behoorlijk gunstig.
Overigens, ondertussen staat ook Tanzania online op: http://www.pbase.com/dannyc/tanzania2022

https://www.strava.com/activities/7817061598

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s