Tanzania 9 – 47 Km

We begonnen vandaag met een transfer door een kleiner, minder bekend nationaal park, Saadani National Park. Kleiner en minder bekend maar het leverde wel weer mooie beeldjes op, met onder andere ook een arend en verschillende ijsvogels. Aan de andere kant van het park begonnen we aan onze laatste rit, verder over dezelfde ondergrond als de afgelopen dagen. De laatste 12 Km gingen dan wel terug over het asfalt. Ik heb erg genoten van de omgeving waardoor we die dagen fietsten en de grote weg waarover we nu fietsten mag dan niet erg aangenaam te fietsen geweest zijn, ik was toch blij dat ik van het gehobbel en gebobbel af was. Uiteindelijk kwamen we aan in Bagamoyo, onze eindbestemming, na 555 Km fietsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s