Tanzania 8 – 55 Km

Het huwelijksfeest viel uiteindelijk nog best mee en omstreeks half één was alles stil.
We kregen vanmorgen te maken met een fenomeen dat we nog niet tegengekomen waren: mist.
We begonnen met een transfer over de grote weg en fietsten daarna over dezelfde soort aardewegen als gisteren. Op deze wegen en met deze hitte, die al snel na de mist kwam opzetten, is ook een wat kortere rit best lastig. Aan het einde van de rit kregen we de zee te zien.
We kamperen vanavond bij een resort dat er nooit was. Het is ooit in een optimistische bui gebouwd in het vooruitzicht van een weg die er zou komen. De weg kwam er echter niet en het resort is nooit geopend. Vanop afstand ziet het er nog best goed uit maar dichterbij blijkt het toch behoorlijk in verval. Er wonen wel wat mensen en die zorgen ervoor dat er douches en toiletten werken. Op aanvraag zorgen ze ook voor een frigo vol koud bier. Al bij al is het één van de vreemdste plaatsen waar ik ooit was.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s