Tanzania 7 – 82 Km

Vandaag keerden we van de vochtige koelte van de bergen terug naar de droge warmte van de vallei. Dat betekende beginnen met een heel lange afdaling. De afdaling ging over asfalt maar de rest van de rit liep over harde aardewegen met dikwijls veel hobbels en bobbels, niet mijn favoriete ondergrond. Het was wel mooi fietsen door dorpjes waar anders geen toerist komt en al helemaal niet per fiets, zodanig dat ze op verscheidene plaatsen eerder terughoudend waren. In het laatste dorp, net voor we aan de grote weg kwamen, waren we zowat de grootste sensatie van het jaar, geloof ik. Vooral de “zang- en danslessen” met de kinderen maakten indruk 🙂 , daar heb ik echter geen beelden van. Voor het laatste stukje, over de grote weg, laadden we de fietsen terug op de truck.
Met die droge warmte op de vlakte viel het vandaag nog best mee omdat de lucht veelal overtrokken was.
We kamperen niet vanavond maar verblijven in het Hilltown Hotel, waar ook nog een huwelijksfeest plaats heeft. Dat belooft niet veel goeds voor een rustige nacht 🙂 .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s