Tanzania 2

Vandaag lieten we zowel de fietsen als de truck links liggen, we bezochten met speciale safari jeeps de Ngorongoro krater. De Ngorongoro krater is een ingestorte vulkaan, men schat dat hij, mocht hij niet ingestort zijn, zowat de grootte van Kilimanjaro zou gehad hebben. Na de safari brachten de jeeps ons terug naar Arusha, waar we gisteren met de fiets vertrokken. Ondertussen reed de “crew” met de truck ook al naar Arusha en gaven daar de fietsen een beurt en deden de inkopen voor de volgende week.
De neushoorn kregen we niet te zien en ook geen deftige leeuwen, alleen op grote afstand een vaag plukje haar in het gras, maar we zagen aan het slot wel een Serval kat. Het is schijnbaar behoorlijk zeldzaam om deze nachtdieren overdag tegen te komen. We zagen ook nog een mooie uil maar tegen dat we gestopt waren, waren we al wat te ver voor een foto en achteruitrijden of even uitstappen kwam niet ter sprake. Mogelijk kan ik nog een copie krijgen van een medereiziger uit de tweede jeep die wel op tijd gestopt raakten.
Al bij al was het weer een prachtige maar lange dag, ik had uiteindelijk 300 foto’s om uit te kiezen 🙂 .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s